Onderhoudsbeurt

Hoe kunnen we je helpen?

Een onderhoudsbeurt houdt in dat de hele fiets wordt gecontroleerd.
Zo wordt bijvoorbeeld de spaakspanning gecontroleerd, alle bouten en moeren gecontroleerd, ketting/riem gespannen enz. Ook maken we de fiets altijd schoon als deze voor een beurt komt. Voor de sportieve fietsen zoals racefietsen, gravelfietsen en mountainbikes hebben we meerdere opties beschikbaar. Klikt u op de link voor alle mogelijkheden.

Onze werkplaats

In onze moderne werkplaats beschikken wij over de nieuwste apparatuur. Er is veel specialistisch gereedschap aanwezig om zo goed als alle reparaties uit te kunnen voeren. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een ultrasone reiniger. Onze reinigings, poets en smeelmiddelen zijn grotendeels uit het assortiment van MUC-OFF. Deze producten zijn tevens ook bij ons te koop. U kunt bij ons terecht voor onderhoud aan uw Rohloff naaf, hand gespaakte wielen en nog veel meer.

Mogelijkheden voor onderhoudsbeurten

Fietsen & E-bikes

Bij een onderhoudsbeurt controleren we de gehele fiets. U kunt hieronder de verschillende werkzaamheden en prijzen van onze onderhoudsbeurten bekijken.

Race, MTB- & Gravelbike

Bij een onderhoudsbeurt controleren we de gehele fiets. U kunt hieronder de verschillende werkzaamheden en prijzen van onze onderhoudsbeurten bekijken.

Keramische coating

Fiets wordt geheel gereinigd, gewassen en we brengen een keramische coating aan.

Altijd degelijke reparaties en onderhoudsbeurten!

Voorkom vroegtijdige slijtage en andere problemen door je fiets regelmatig voor een onderhoudsbeurt te brengen. Bijkomend voordeel? De levensduur van je fiets wordt verlengd!

Afwezig

Maandag 27 mei zijn wij gesloten in verband met een dealer dag van Merida.
Dinsdag 28 mei staan wij weer voor u klaar.
Heeft u een vraag of wilt een afspraak maken? stuur dan een e-mail naar info@tomsfietsen.nl